viernes, 30 de abril de 2010

JA ES HORA DE SORTIR AL CARRER: 1 DE MAIG PLE DE REIVINDICACIONS


Desde la FEMEC fem una crida a sortir al carrer el proper dissabte 1 de Maig per manifestar-se en contra de la situació actual que estem vivint i patint els treballadors i les treballadores.
Els nostres drets laborals estan amenaçats més que mai, amb unes reformes que desde la patronal, el gobern i els sindicats majoritaris estan donant forma de forma silenciosa i fent retrocedir els drets adquirits amb anys de lluïta de tota la clase obrera.
Les reivindicacions son moltes, després que a sectors com al del auto s´aprovessin una bateria d´ERO´s tant com de suspensió temporal com d´extinció que avui en dia encara perduren i també s´estan aprovant més.Tot i aixó el que és ven com a una eina per pasar la crisis, està afectant i molt a la situació dels treballadors que en algunes factories ja no tenen gaire atur acumulat i els seus sous es veuen afectats de forma molt greu. Dins aquesta dinàmica la patronal està aprofitant la situació per fer "neteja" dels llocs de treball i forçar-ne una reforma laboral desitjada per aquesta desde feia molt de temps.

Cal sortir al carrer JA ES HORA DE SORTIR AL CARRER!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario